Sit Down-katsomo ulkona urheilutapahtuman lisäkatsomona

SIT DOWN - Tilapäiskatsomoiden vuokraus ja myynti

Siirrettävät Sit Down -katsomot on suunniteltu sekä sisä- että ulkotiloissa tapahtuviin yleisötilaisuuksiin tilapäis- ja lisäkatsomoiksi.

Käyttökohteet

Nykyaikaisen tapahtumat liikkuvat yhä useammin sinne, missä asiakkaat ovat. Esim. urheilutapahtumat ja konsertit järjestetään usein kaupunkien keskeisillä paikoilla, jolloin vuokrattavat tilapäiskatsomot ovat tärkeä osa tapahtuman puitteita. Red Bull Crashed Ice ja esim. vuosittainen SM-viikko ovat esimerkkejä tapahtumista, joissa tapahtuma ja katsomot viedään lähemmäs yleisöä.

Tilapäiskatsomot ovat joustava valinta myös suuriin tapahtumiin, kun tapahtumapaikan katsomoon tarvitaan lisäkapasiteettiä. Esimerkkejä näistä voivat olla esim. arvokilpailut (SM-, EM- ja MM-kisat) joiden järjestelyvastuu vaihtuu vuosittain ja kiinteä katsomokapasiteetti ei kata suurtapahtuman kysyntää.

Vuokrakatsomot soveltuvat kaikenlaisiin urheilukilpailuihin, konsertteihin, teatteriesityksiin, näyttelyihin ym. tapahtumiin, joissa yleisön tulee saada istua tai seistä. Yhdistämällä suoria vakiokatsomoita toisiinsa saadaan tarvittavan kokoinen katsomo. Erikoispalojen ansiosta on mahdollista rakentaa myös kaarevia katsomoita, myös eri nousukulmissa näkyvyyden ja tilankäytön maksimoimiseksi.

Helppo, joustava ja turvallinen

Nykyaikaiset siirrettävät tilapäiskatsomot ovat tukevia ja turvallisia. Tuolit ovat selkänojallisia ja mukavia. Näkyvyys katsomoista on erinomainen kaikilta paikoilta.

Kuljetamme katsomot omalla kalustollamme joustavasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Kokenut pystytysporukkamme pystyttää katsomot nopeasti ja turvallisesti, ja konsertin, urheilutapahtuman tai teatteritapahtuman jälkeen ammattitaitoinen henkilökuntamme purkaa ne ripeästi.

Vuokraa tai osta omaksi

Ota yhteyttä ja kysy tarjous vuokrauksesta. Kauttamme myös tilapäiskatsomoiden myynti.

Katsomo Sit Down
  • Pienimmän katsomomoduulin koko 22 istumapaikkaa.
  • Harmaa istuin.