Sit Down


Istukaa, olkaa hyvä!

Siirrettävät Sit Down -katsomot on suunniteltu sekä sisä- että ulkotiloissa tapahtuviin erilaisiin yleisötilaisuuksiin tilapäis- ja lisäkatsomoiksi.

Katsomot soveltuvat urheilukilpailuihin, konsertteihin, teatteriesityksiin, näyttelyihin ja muihin tapahtumiin, joissa yleisön tulee saada istua tai seistä. Yhdistämällä suoria vakiokatsomoita toisiinsa, saadaan tarvittavan kokoinen katsomo. Erikoispalojen ansiosta on mahdollista rakentaa myös kaarevia katsomoita, myös eri nousukulmissa.

 

Pienin katsomomoduuli on 22 istumapaikkaa.
Katsomo ulkona.
Katsomolohkoja on saatavana myös kaarevina.
Katsomo sisällä.

 

Aina lämmin Thermo Seat -istuin

Thermo Seat -istuin on ainutlaatuinen, koska sillä on samat ominaisuudet kuin lämpötyynyllä.

Materiaalinsa ansiosta Thermo Seat ei juuri reagoi tilan lämpötilaan. Olipa sitten kylmä tai kuuma, on tuolin lämpötila aina miellyttävä. Istuin soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi jäähalleihin, jalkapalloareenoille tai tenniskentille.

Suurimassa osassa halleja, joissa käytetään muovi-istuimia, käytetään tuolien lisäksi myös irtonaisia istuinalustoja. Ei ole tavatonta, että katsojat saattavat heitellä näitä irtoalustoja kentälle. Thermo Seatilla nuo ajat ovat takanapäin ja näin se säästää järjestysmiesten työtaakkaa ja vähentää turhia keskeytyksiä ottelutapahtumassa.

Myös istuimen rakenne ja ominaisuudet täyttävät FIFA:n materiaali- sekä turvallisuusvaatimukset.

Katsomo harmailla kippi Thermo-istuimilla.
Punainen kippaava Thermo-istuin. Kippi- ja Thermo-istuimet kuuluvat myyntivalikoimaamme.

 

Sit Down -katsomon rakenne

Kantavat rakenteet ovat alumiiniprofiilia ja perustoimituksen istuimet joustavaa polypropeenia. Tilauksesta saatavana myös kippi-istuimet ja Arena Thermo -lämpöistuimet. Katsomon istuinrivien korkeuserot ovat 10, 20, 30 ja 40 cm ja katsomon kaltevuudet tällöin 7, 14, 21 ja 28. Eri kaltevuuksia voidaan yhdistää.

Sit Down -katsomot ovat TÜV:n (Technischer Überwachungsverein) testaamia ja hyväksymiä.

 

LATAA Rakennustieto Oy:n tuotekortti