Uutiset

Open House

22.3.2019
Kaasukellon kainaloon, Suvilahden sydämeen

Urheilugaalaa juhlittiin komeasti

21.1.2019
Urheilugaalaa 2019 juhlittiin näyttävästi Hartwall Arenassa 17.1.2019.

Suomen räjähtävin Youtube kanava

30.11.2018
Stopteltat mukana tukemassa Suomen räjähtävimmän Youtube kanavan toimintaa

Yritysmaratonviesti ja Naisten kymppi!

26.5.2018
Stopteltat toimi virallisina yhteistyökumppaneina 25.5 järjestetyssä Yritysmaratonviestissä sekä 27.5 järjestetyllä Naisten kympillä. Yritysmaratonviestin tavoitteena on tehdä hyvää omalle työyhteisölle sekä Suomalaiselle liikunalle. Naisten kymppi taas on Suomen suurin ja vanhin naisten lenkkeilytapahtuma! Lue lisää!

Uuden sukupolven Manhattan Design -telttaratkaisut!

22.5.2018
UUTUUS! Manhattan Design - telttaratkaisu on täydellinen valinta kun haluat järjestää mieleenpainuvan tilaisuuden esimerkiksi messuilla tai tapahtumissa! Manhattan Design tajoaa kätevän "avaimet käteen" ratkaisun muun muassa erilaisiin VIP-tilaisuuksiin, urheilutapahtumiin, edustustlaisuuksiin sekä messutapahtumiin. Lue lisää!

Urheilugaala 2018!

18.1.2018
Stopeltat vuoden 2018 Urheilugaalan yhteistyökumppanina. Tänä vuonna halusimme tuoda esiin aihetta, joka harvoin tulee nähdyksi tai huomioitua. Mitä tapahtuu ennen varsinaista tapahtumapäivää? Tämä selviää lukemalla lisää!

Tapahtuma luo muiston. Me luomme tapahtuman.

20.11.2017
Tarjoamme täyden palvelun tapahtumaratkaisuja, pienemmistä perhejuhlista aina suuriin festivaalitarpeisiin asti.

Helsinki International Horse Show 2017

25.10.2017
Olimme jälleen mukana maamme suurimmassa kilparatsastustapahtumassa! Helsinki Horse Show ei pettänyt tälläkään kertaa.

EuroBasket 2017

24.10.2017
Olimme toteuttamassa Koripallon EM-kisojen kisaympäristöä!

Tanssii tähtien kanssa, kristallikruunujen alla

28.3.2017
TTK-kisa on ollut hyvää vauhtia käynnissä, eikä keltään ole varmasti jäänyt huomaamatta näyttävät kristallikruunut tanssiparketin päällä. Nehän ovat tietenkin meiltä.

Lahti2017 MM-kisojen telttakatsaus

15.3.2017
Lahti2017 MM-kisoissa Stopteltat oli virallinen yhteistyökumppani vastaten kisojen telttatoimituksista. Yhteensä Stopteltat toimitti telttoja urheilutapahtumaan puolen kilometrin verran. Kokoluokka teltoissa vaihteli 5 x 5 metristä aina 20 x 30 metriseen tapahtumatelttaan. Luodaan hetkeksi katsaus satavuotiaan Suomen Lahti2017 MM-kisojen telttoihin, jotka levittäytyivät kisa-alueelta aina Lahden torille asti.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita: Red Bull Crashed Ice 2017

31.1.2017
Tammikuussa on suuren urheilujuhlan tuntua, sillä silloin Jyväskylässä järjestetään vuotuiset alamäkiluistelun Red Bull Crashed Ice MM-osakilpailut. Vauhdikas urheilulaji kerää osallistujia ympäri maailmaa, jotka luonnollisista syistä johtuen tulevat pääosin Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta.

Kalustimme koko Urheilugaalan!

18.1.2017
Tänä vuonna saimme ensimmäistä kertaa kalustaa koko Urheilugaalan. Ja kuten huomata voi, lopputuloksena on tyylikäs ja täysin yhdenmukainen kalustus koko tapahtumalle.

747 baarin synty

2.1.2017
Kierrettyään maailmaa ympäriinsä, poika vihdoin saapui Orimattilan halleillemme. Tai oikeamminkin molemmat pojat: kaksi Boeing 747 –turbiinikuorta. Tulevan Jetset-baarimme keskipisteet. Tutustu tarinaan.

Nyt on korkealentoista: Jetset-baari

12.10.2016
Saimme hiljattain villin idean Jetset-baarista, jossa baaritiski muotoillaan aidoista Boeingin turbiineista ja juomat nautitaan rennosti heittoistuimista. Jotta idea tulisi todeksi, lähdimme metsästäämään sopivia osia maailmalta. Nyt ne ovat matkalla Suomeen! Tarina on alkanut!

Flow festivaaleille Suomen kaikkien aikojen suurin teltta

29.8.2016
Elokuun toisena viikonloppuna järjestetyssä Flow Festivalissa Helsingin Suvilahdessa nähtiin ennennäkemättömän suuri telttarakennelma festarin aiemman ”Blue Tentin” jäätyä pieneksi. ”Käytännössä Flow’n konseptiin tarvitaan kaksi lavaa, jonne mahtuu suurin osa yleisöstä samaan aikaan”, taiteellinen johtaja Tuomas Kallio perustelee. ”Red Arena” lähes tuplaa Flow’n kakkoslavan yleisökapasiteetin kahdeksasta tuhannesta lähes viiteentoista tuhanteen teltan leveyden kasvaessa 40 metristä 75 metriin." Vertailun vuoksi: Hartwall-areenan konsertteihin mahtuu lavasta riippuen noin 12 000 kuulijaa. ”Se [teltta] on ihan sairaan kokoinen”, Kallio luonnehtii.

Vuoden maakunnallinen yrittäjäpalkinto

13.10.2015
Maakunnallinen yrittäjäpalkinto myönnettiin Juha Rönkölle ja Terttu Keskinen-Rönkölle pitkäjänteisestä työstä telttojen ja kalusteiden vuokraajina.

Stopteltoille Suomen Vahvimmat –sertifikaatti

30.7.2015
Suomen Asiakastieto on myöntänyt Stopteltoille Suomen Vahvimmat –sertifikaatin. Sertifikaatti myönnetään luotettavalle yritykselle, jolla on luottokelpoisuus ja maksukyky kunnossa. Suomen Vahvimmat –sertifikaattiin oikeutettuja ovat Asiakastiedon 7-portaisen Rating Alfan kahteen ylimpään luottoluokkaan kuuluvat yritykset, joita on noin 12 % suomalaisyrityksistä. Vaatimukset luokkiin pääsemiselle ovat yrityksen taloudelliset tunnusluvut, yrityksen positiiviset taustatiedot ja maksukäyttäytyminen. Sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.

HOT DOG - myyntiteltta

10.3.2015
Stoptelttojen uusi brändätty myyntiteltta tehostaa myyntiä.

VIP kontti esittäytyi Salpausselän juhlakisoissa

10.3.2015
Stoptelttojen uudessa Premiumtason VIP kontissa viihdyt vieraidesi kanssa.

Mukana Red Bull Crashed Ice -tapahtumassa

29.1.2015
Red Bull Crashed Ice MM-osakilpailu 5.-7.2. Espoon Serenassa on yksi Suomen isoimmista talvitapahtumista keräten luistelijoita, mediaa ja katsojia ympäri maailman. Vauhdikas laji kasvaa Suomessa ja maailmalla hurjaa vauhtia. Stopteltat toi paraatiin ja Senaatintorille esille isot jouluiset maskotit. Mukana oli lahjapaketteja, palloja, joulupukki ja Petteri-poro. Tapahtuman järjestää vuosittain Helsinki City Markkinointi ry ja Helsingin Energia. Tapahtuman vastaava tuottaja Kirsi Kiljunen innostui upeasta tunnelmasta ja näyttävistä koristeista. Joulukadun avausta seurasi yli 40 000 ihmistä. Näyttävät koristeet ovat ilmatäytteisiä ja helppokäyttöisiä. Maskotit on vuokrattavissa joko päiväksi, viikoksi tai pidemmäksi aikaa. Katso vuokrahinnat ja upeat lisäkuvat sisäsivulta.

Mastertent® omaksi jopa 785 euroa edullisemmin

29.1.2015
Ostaessasi monikäyttöisen Mastertent-pikateltan valmiilla Splash-pohjalla, saat huikean, jopa useiden satojen eurojen edun. Varaa jo nyt kevään ja kesän tapahtumiin kestävä, laadukas ja näyttävä tila!

Joulukadun avajaisissa isoja maskotteja

26.11.2014
Perinteisiä Aleksin joulukadun avajaisia vietettiin viime sunnuntaina 23.11.2014. Juhlatunnelma oli käsin kosketeltava ja nähtävää ja koettavaa oli paljon. Stopteltat toi paraatiin ja Senaatintorille esille isot jouluiset maskotit. Mukana oli lahjapaketteja, palloja, joulupukki ja Petteri-poro. Tapahtuman järjestää vuosittain Helsinki City Markkinointi ry ja Helsingin Energia. Tapahtuman vastaava tuottaja Kirsi Kiljunen innostui upeasta tunnelmasta ja näyttävistä koristeista. Joulukadun avausta seurasi yli 40 000 ihmistä. Näyttävät koristeet ovat ilmatäytteisiä ja helppokäyttöisiä. Maskotit on vuokrattavissa joko päiväksi, viikoksi tai pidemmäksi aikaa. Katso vuokrahinnat ja upeat lisäkuvat sisäsivulta.

Helsingin toimisto joulutunnelmissa

26.11.2014
Joulukuun ensimmäinen viikko huokuu joulun tunnelmaa ja tuoksuja. Tervetuloa Helsingin toimistoomme ensi viikolla. Ovet ovat avoinna maanantaista perjantaihin 1.-5.12. klo 10-16. Tarjolla on glögiä, pipareita ja katsauksia uusiin tuotteisiin ja tulevaan vuoteen. Saavu jouluiseen tunnelmaan Punavuoreen. Osoitteemme on Perämiehenkatu 11, HELSINKI. Lämpimästi tervetuloa.

UB Horse Show

6.11.2014
Helsinki International UB Horse Show järjestettiin 23.-26. lokakuuta. Vuodesta 1985 järjestetty UB Horse Show on maamme suurin vuosittainen areenaurheilutapahtuma ja se houkuttelee vuosittain yli 40.000 kävijää. Uutena tapahtumapaikkana oli Helsingin Jäähalli, jonka ympäristöön Stopteltat rakensi Horse Expo Paviljongin. Lisäksi tapahtuman päävieraille, hevosille, rakennettiin talliteltta Olympiastadionille. "Talliolosuhteissa on tärkeää, että karsinat ovat turvalliset ja oikean kokoiset. Olympiastadionilla ilma on raikas, mikä on hyvä ja lämpöä saadaan luotua loimilla ja lämmityslaitteilla", tapahtuman tiedottaja Kati Hurme-Leikkonen iloitsee.

Pienet suuret juhlat omassa puutarhassa

4.11.2014
Johanna Rantakari järjesti heinäkuussa syntymäpäiväjuhlat omassa puutarhassaan, Helsingin Marjaniemessä. Yhteensä 80 vieraalle järjestetyt juhlat vietettiin Rantakarien puutarhassa ulkona. Bändiä, puheita ja tanssia varten varattiin Stopteltat Oy:n juhlateltta ja lisäksi pystytettiin kaksi lounge –tyyppistä telttaa. Vuokrattavista kalusteista Johanna valitsi juhliin itämaisia mattoja, pystypöytiä ja esiintymislavan. ”Polyrottinkiset kalusteet Stopteltat hankki valikoimiinsa juuri meidän tarpeitamme varten”, muistelee Johanna Rantakari hyvin sujunutta yhteistyötään Stoptelttojen kanssa. Stopteltat toimittaa telttoja ja kalusteita myös yksityiseen käyttöön. Tutustu tarkemmin!

Elämyksellisiä tiloja

3.11.2014
Upea juhlateltta loistaa pimenevässä syyskuisessa illassa. Merkittävä juhla sai arvoisensa puitteet, kun yrityksen piha-alueelle toteutettiin telttakokonaisuus valoisana ja avoimena. Juhlatila sulautuu päärakennukseen lähes saumattomasti. Tuotannosta, suunnittelusta ja palvelumuotoilusta vastasi Design Studio Muotohiomo. Teknisenä tuottajana toimi Helsingin Tapahtumatuotanto. Stopteltat toteutti juhlatilan sekä näyttävän kalustuksen suunnitelmien mukaan. Näyttävä kalustus toteutettiin mm. aidoilla valkoisilla Panton-tuoleilla. Stopteltat toteuttaa suurtapahtumien ja yksityisten juhlien tila- ja kalusteratkaisut ammattitaidolla ja idearikkaalla otteella. Toteutetaan yhdessä tapahtumastasi elämyksellinen ja ikimuistettava kokemus.

Panton klassikkotuolit vuokrattavana

5.9.2014
Stopteltat Oy toi vuokralle aitoja, valkoisia Panton-tuoleja yhteensä 306 kpl. Verner Pantonin vuonna 1959/60 suunnittelemaa tuolia valmistaa sveitsiläinen designhuonekaluyritys Vitra ja Suomessa tuoleja myy ja markkinoi Artek oy ab.

Koivupöllit lampaantaljalla

5.9.2014
Koivupölli-istuin on uusi vuokrattavissa oleva kaluste. Orimattilalainen saha valmisti suomalaisesta koivusta kunnon istuimet ja ne verhoiltiin kotimaisen lampaan taljalla. Tuloksena on hauskat ja kätevät istuimet tapahtumaan kuin tapahtumaan.

Tiedätkö Lazy Susanin?

5.9.2014
Lazy Susan on kätevä pyörivä tarjoilualusta. Lazy susanin voi sijoittaa pöydän keskelle, sillä pyörivä kaunis pöytälevy mahdollistaa näyttävän kattauksen ja helpottaa ruuan tarjoilua.

Rottinkiset sohvakalusteet mukautuvat tiloihisi ulkona ja sisällä

27.6.2014
Kesän uutuustuotteena esittelemme kolmiosaisen modulisohvan, josta voi toteuttaa erilaisia tilaasi sopivia kokonaisuuksia tarpeen mukaan. Materiaalina on säänkestävä polyrottinki. Pehmusteet ovat vaaleaa puuvillaa.

Etsitkö kaarevaa telttaa tai katosta? Tässä se on!

27.6.2014
Creative Stuctures toteuttaa näyttäviä telttoja ja katoksia. Nämä huippulaadukkaat, innovatiiviset Creative Structures -teltat ja katokset saat Suomessa vain Stopteltoilta!

Uutta huippudesigniä: Karuselli vuokrattavana

4.6.2014
Vuokratuolivalikoimamme on täydentynyt neljällä Yrjö Kukkapuron suunnittelemalla Karuselli-tuolilla. Kukkapuron Karuselli on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista lepotuoleista. Artekin valmistama klassikkotuoli täyttää tänä vuonna tasan 50 vuotta.

Katsomoita Kalevan Kisoihin

4.6.2014
Kalevan Kisat järjestetään tänä vuonna Kuopiossa ja sen maankuululla Väinölännimen yleisurheilustadionilla. Stopteltat toimittaa Kalevan Kisoihin katsomot yhteensä 3 500 katsojalle sekä telttaratkaisuja kalusteineen.

U:n muotoinen teltta Erämessuilla

4.6.2014
Kansainväliset Erämessut järjestetään 5.-8.6.2014 Riihimäen Urheilupuistossa. Messuilla on Stoptelttojen toteuttama valtava U:n muotoinen teltta, mikä pitää sisälläään näyttely- ja ravintolatilaa.

Dinner in the Sky® -liput nyt myynnissä

6.5.2014
Tämän kesän Dinner in the Sky Suomen kiertue tarjoilee loistokkaita kokemuksia ja herkullista ruokaa Michelin-tähtikokkien valmistamana. Taivaalla kuullaan myös livemusiikkia.

Lastenklinikan pihalle kesäinen leikkiteltta

5.5.2014
Lastenklinikan piha-alueelle pystytetään jälleen leikkiteltta kesän ajaksi. Teltta suojaa sekä auringolta että sateelta, ja se on oivallinen paikka oleskelulle ja leikeille. Perinteisesti teltta pystytetään kesäkauden avajaisiin, joita vietetään tänä vuonna 16. toukokuuta.

Bellytray-promootiotarjotin kulkee mukana

28.4.2014
Bellytray on helposti mukana kulkeva kannettava promootiotarjotin. Se sopii ruoka- tai juomatarjoiluun, tuote-esittelyyn sekä toimii erilaisissa tapahtumissa ja promootioissa.

Millennium-paviljonki Kansalaistorilla

26.4.2014
Tekniikan Akatemia TAF järjestää Helsingin keskustassa teknologian ja innovaatioiden suurtapahtuman 28.4.-14.5.2014 Eduskuntatalon, Kiasman ja Finlandia-talon kultaisessa kolmiossa sijaitsevalla Kansalaistorilla.

Uusi kaluste-esite, olkaa hyvä!

19.3.2014
Halusimme antaa upeille kalusteillemme oman esitteen, josta voit paitsi löytää inspiraatiota tapahtumasi kalustamiseen, myös nähdä edullisia vuokrahintojamme. Kalusteiden vuokraaminen todella kannattaa!

ARCADA 30 m täydentää Stoptelttojen vuokrateltta valikoimaa

17.1.2014
Stoptelttojen vuokrateltta valikoima laajenee entisestään, kun 30 m leveiden telttojen sarja täydentyy perinteisten harjakattoisten rinnalle tulevalla kaarikattoisella Arcadalla.

Helsingin toimisto palvelee Punavuoren sydämessä

17.10.2013
Helsingin toimistomme avataan marraskuussa osoitteessa Perämiehenkatu 11. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua tapahtumien suunnitteluun tuottajille ja tapahtumanjärjestäjille.

Kalusteilla valoa syksyyn

1.10.2013
Kesän festari- ja tapahtumarumban rauhoituttua palataan sisätiloihin. Pimenevät syysillat ja räntäsateet kaipaavat vastapainoksi valoa ja tunnelmaa. Stoptelttojen upeat valokalusteet muokkaavat tilan viihtyisäksi ja omaleimaiseksi.

Koko Suomi Leipoo — Stopteltassa!

30.9.2013
Syyskuun uutiskirje kertoo, miten Suomi leipoo Stoptelttojen teltassa ja kuinka valokalusteilla saadaan valoa syksyn keskelle. Obama ja Putin ovat kohdanneet Pietarissa G20 huippukokouksessa, mahdollisesti myös Stoptelttojen hississä. Ja lopuksi kerrotaan myös vinkit, miten valmistua halloweeniin.

Obama, Putin ja Stoptelttojen hissit

15.9.2013
Obama ja Putin ovat kohdanneet Pietarissa G20-huippukokouksessa, mahdollisesti myös kahdessa Stoptelttojen hississä, joka toimitettiin tapahtumaan.

Eero Aarnion Tuohi-seinä vain Stopteltoilta

13.9.2013
Muotoilija, professori h.c. Eero Aarnio (s.1932) on yksi suurista modernin kalustemuotoilun vaikuttajista. Stopteltoilla on ilo ja kunnia saada mallistoonsa Eero Aarnion suunnittelema tuote. Tuohi-seinä on saatavilla vain Stopteltoilta. Lue lisää...

Tubbo saapui

5.4.2013
Tubbo nostaa Lounge-tilat aivan uudelle tasolle! Henkilökuntame sai koulutuksen 4.-5.4.2013 espanjalaisen päämiehen toimesta TUBBOn rakentamiseen sekä eri käyttömahdollisuuksiin. Vuokrauskäytössä kuin kiinteämmissä ratkaisuissa esim. yhdyskäytävissä. TUBBO on nähtävillä Stoptelttojen varastolla 8.-15.4.2013.

Mastertent pikatelttojen edustus Stopteltoille

21.3.2013
Stopteltat Oy ja Zingerlemetal AG/SpA solmivat 19.3.2013 MASTERTENT pikatelttojen jälleenmyyntisopimuksen. MASTERTENT tuotevalikoima tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia brändillesi näkyä kesän tapahtumissa.

Uutuus! Pore-valaisinseinät, design Tapio Anttila

7.3.2013
Stopteltat Oy julkaisi tänään Lahdessa Salpausselän kisojen tunnelmissa sisustusarkkitehti (SIO) Tapio Anttilan Stopteltoille tilaustyönä suunnittelemat PORE-valaisinseinät.