Lastenklinikan pihalle kesäinen leikkiteltta

 

Lastenklinikan piha-alueelle pystytetään jälleen leikkiteltta kesän ajaksi. Teltta suojaa sekä auringolta että sateelta, ja se on oivallinen paikka oleskelulle ja leikeille. Perinteisesti teltta pystytetään kesäkauden avajaisiin, joita vietetään tänä vuonna 16. toukokuuta.

 

Lastenklinikan Kummit

Lastenklinikan Kummit FB-sivu

Lastenklinikan Kummit
Stopteltat on lahjoittanut teltan jo vuosien ajan, ja osallistunut tällä tavoin Lastenklinikoiden Kummien tukityöhön lapsipotilaiden auttamiseksi.
Stopteltat Oy on lahjoittanut teltan jo vuosien ajan, ja osallistunut tällä tavoin Lastenklinikoiden Kummien tukityöhön lapsipotilaiden auttamiseksi.

Kuka tahansa voi auttaa

Lastenklinikoiden Kummit ry:n toimintaa voi tukea monin eri tavoin. Yritykset ja yksityiset voivat antaa lahjoituksia, tai vaikkapa sponsoroida tilaisuuksia. Tunnettuja Kummit-tapahtumia ovat esimerkiksi Elämä Lapselle -konsertti sekä Kummien golf- ja keilakisat. Kummien toimintaa voi tukea myös esimerkiksi vapaaehtoistoiminnan, kummikaveruuden, kuukausilahjoitusten tai merkkipäivämuistamisten avulla.


"Pienikin apu on tarpeen"


Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Yhdistys keräsi vuoden 2012 aikana lastenklinikoille ja lastentautien tutkimustyöhön 1,7 miljoonaa euroa. Koko toimiaikanaan Lastenklinikoiden Kummit ry on tehnyt lahjoituksia yli 30 miljoonan euron edestä.