Dinner in the Sky® -liput nyt myynnissä

Tämän kesän Dinner in the Sky Suomen kiertue tarjoilee loistokkaita kokemuksia ja herkullista ruokaa Michelin-tähtikokkien valmistamana. Taivaalla kuullaan myös livemusiikkia.

DINNER IN THE SKY

 

Suomen ja maailman huiput taivaalla

Dinner in the Sky nostaa 22 vierasta kerrallaan ruokailemaan tai nauttimaan lasin kuohuvaa 50 metrin korkeuteen. Dinner in the Sky on tunnettu siitä, että keittiömestarit ovat maailman ja Suomen parhaita ja palkittuja. Dinner in the Sky -keittiömestari nousee tänäkin vuonna ylös yhdessä vieraiden kanssa aina illalisten yhteydessä. Taivasravintolassa on tarjolla samppanjanostoja, raikkaita lounaita sekä täyteläisiä illallisia.

Samppanjanostot alk. 49 € / vieras

 

Nauti Michelin-tähtikokkien menusta

Tämän vuoden Dinner in the Sky -tapahtuman menusta vastaavat uudet suomalaiset Michelin-tähtikokit Filip Langhoff (Ravintola Ask) ja Sasu Laukkanen (Chef & Sommelier) sekä vuodesta 2008 tähden omistanut Samuli Virgentius (Postres).

Juhannusaattona ja -päivänä keittiötä johtaa Vladislav Djatšuk, joka on työskennellyt mm. Kööpenhaminassa kahden Michelin-tähden ravintola Nomassa sekä kilpaillut Bocuse d´Orin finaalissa. Hän johtaa Tallinnassa Ravintola Tchaikovskya, joka on valittu mm. Viron parhaimmaksi Gourmet-ravintolaksi.

 

Helsingissä livemusiikkia

Helsingissä tunnelmaan tuo oman lisänsä livemusiikki. Illallisilla nousee 50 metrin korkeuteen myös illan artisti. Artistien nimet julkaistaan toukokuussa.

 


Kiertueaikataulut ja keittiömestarit

Keittiömestarit valmistavat menut vain Dinner in the Sky -tapahtumaa varten.

Helsinki, Lasipalatsinaukio

  • 17.6. Samuli Wirgentius, Postres
  • 18.6. Filip Langhoff, Ask
  • 19.6. Filip Langhoff, Ask
  • 20.6. Vladislav Djatšuk, Tchaikovsky
  • 21.6. Vladislav Djatšuk, Tchaikovsky
  • 22.6. Mihkel Heinmets

Tampere, Keskustori

  • 29.7. Mihkel Heinmets
  • 30.7. Samuli Wirgentius, Postres
  • 31.7. Samuli Wirgentius, Postres
  • 1.8. Sasu Laukkonen, Chef & Sommelier
  • 2.8. Sasu Laukkonen, Chef & Sommelier

 

Helsingin toisen tapahtuman (5.-10.8.2014) keittiömestarit julkistetaan myöhemmin.


Osta liput


Taivasravintolakonsepti Dinner in the Sky® toimii jo 42 maassa ja tapahtumia on vuosittain yli 3 500 ympäri maailmaa. Helsingin Dinner in the Sky järjestettiin viime vuonna kesäkuussa, jolloin kysyntä ylitti tarjonnan ja tapahtuma oli loppuunmyyty. Dinner in the Skyn oikeudet Suomessa ja Baltian maissa omistaa Stopteltat Oy.

Lisätietoja