747 baarin synty

2.1.2017

POIKA ON TULLUT KOTIIN

1.11.2016

Jetset-baari

Kierrettyään maailmaa ympäriinsä, poika vihdoin saapui uuteen kotiin Orimattilan halleillemme.

Tai itse asiassa molemmat pojat: kaksi Boeing 747 –turbiinikuorta, joista rakennetaan baaritiskit lennokkaaseen Jetset-baariimme.

Uusi elämä

Edessä on uusi elämä Jetset-baarin keskipisteenä. Tiedossa on kuohuvaa juomaa mielin määrin, kauniita naisia nojailemassa maailmanmatkaajaamme, herrasmiehiä tekemässä vaikutusta. Tasa-arvoisessa maailmassa kun eletään, niin toki tämä kaikki tapahtuu myös toisinpäin.

Vielä on kuitenkin paljon tehtävää, ennen kuin sankarimme ovat juhlakunnossa. Missä pojat laitetaan kuntoon ja miten?  Siitä kerromme seuraavassa osassa.

 

Näetkö tässä baaritiskin?
Kaksi tulevaa baaritiskiä.

 

SE ON SIINÄ

1.1.2017

474_tuotekuva.jpg

Baaritiski on valmistunut. Halkaistun turbiinin sisällä baarimikolla on hyvät työskentelytilat. Läpinäkyvä pöytälevy antaa vaikutelman, kuin tarjottavat baaritiskillä kelluisivat.

 

Tarjottavat tulevat 747-baarissa esille edukseen.


Tarjottavat nousevat 747-baarissa esille edukseen.

 

747-baarin viimeistelee istuimet, joista löytyy niin taisteluhelikopterin luodinkestävää penkkiä ja heittoistuinta - ylellisellä punaisella nahalla verhoiltuna. Nämä ovat taatusti erilaiset baarikalusteet. Sopii etenkin sinulle, joka et halua mitään tavanomaista!

747-baari on Stoptelttojen omaa tuotantoa, jota ovat olleet toteuttamassa myös pitkäaikaiset yhteistyökumppanit Fasetti Hollolassa sekä Keraplast Orimattilassa.

 

 

Kysy 747-baaria vuokralle omaan tapahtumaasi:

Stopteltat Oy
020 747 9454
myynti@stopteltat.fi

Stopteltat 747 baari

« Takaisin