Uutuus! Pore-valaisinseinät, design Tapio Anttila

Aavistus 60-lukua ja juhlan tuntua samppanjakuplien saattelemana. Se on Pore!

 

Pore on seinä, joka loistaa pimeässä. Seinän väriä voi vaihtaa kauko-ohjauksella.

 

Stopteltat Oy julkaisi tänään Salpausselän kisojen tunnelmissa Lahdessa Suomen huippumuotoilijoihin lukeutuvan Tapio Anttilan (SIO) Stopteltoille suunnittelemat PORE -valaisinseinät.

Pore esiteltiin jo ennakkoon amerikkalaisen Special Events -lehden uutiskirjeessä. "Bubbling light from Finland" herätti ansaittua huomiota ja kiinnostusta.

 

Kaikki värit

Pore-seinän sisällä on energiatehokas RGB-ledvalaistus. Tunnelmaa voi luoda joko yksittäisellä valolla tai säätää värin vaihtumaan portaattomasti. Valaisinseinät sopivat tapahtumista juhliin. Sitä voi käyttää myös julkisissa tiloissa, mm. ravintoloissa ja messuosastoilla katseenvangitsijana.

Se on Pore! Muotoilija Tapio Anttila, Stoptelttojen Juha Rönkkö ja Kera Groupin johtaja Juha Nieminen valaisinseinän julkistamistilaisuudessa.

Näin Pore syntyi

Vuonna 2011 Stopteltat Oy:n omistaja Juha Rönkkö antoi haasteen muotoilija Tapio Anttilalle: Suunnittele näyttävä, telttoihin ja juhlatiloihin sopiva mielenkiintoinen seinäke, joka herättää huomiota.

"Aiemmin tarjolla oli ollut tilanjakajia ja seinäkkeitä, mutta persoonattomia ja ulkomaisten valmistajien tekemiä", kertoo suomalaista muotoilua arvostava Juha Rönkkö. "Halusimme jotain, mikä vie vuokrattavan juhlateltan aivan uudelle tasolle."

Suunnittelija visioi Poreen, jossa on aavistus 60-lukua ja juhlan tuntua samppanjakuplien saattelemana. Valmistajaksi valittiin muovituotteisiin erikoistunut orimattilalainen Kera Group Oy (entinen Keraplast).

"Teknisesti seinä oli haastava. Teimme monia kokeita ja myös valmistaja joutui venymään, ennen kuin oikeat materiaalit ja tapa toteutukseen löytyivät", muistelee muotoilija Tapio Anttila.

Tinkimätön suunnittelutyö tuotti upean lopputuloksen. Pore on näyttävä ja monikäyttöinen katseenvangitsija, joka siivilöi valon kauniisti.

 


Kysy tarjousta

Poreen lisäksi Stopteltoilla on myynnissä ja vuokrattavana myös lukuisia muita valaisevia sisustustuotteita ja huonekaluja, kuten baaritiskejä, istuimia ja pöytiä.

Valokalusteet

020 747 9495
myynti@stopteltat.fi