Vauhtia ja vaarallisia tilanteita: Red Bull Crashed Ice 2017

31.1.2017


Red Bull ja alamäkiluistelun MM-osakilpailut

Tammikuussa on suuren urheilujuhlan tuntua, sillä silloin Jyväskylässä järjestetään vuotuiset alamäkiluistelun Red Bull Crashed Ice MM-osakilpailut. Vauhdikas urheilulaji kerää osallistujia ympäri maailmaa, jotka luonnollisista syistä johtuen tulevat pääosin Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta.

Kuten kaikissa näissä vähän huikeammissa tapahtumissa, on Stopteltat ollut tässäkin mukana toimittamassa telttoja ja kalusteita jo vuosia. Kattaus on aina vähän erilainen.

- Toimme tänä vuonna kisoihin yhteensä yhdeksän telttaa, joista VIP-teltta oli suurin ja laskijoiden lähtöteltta oli toinen isohko teltta. Loput olivat erilaisia ruokamyyntitelttoja, kertoo Stoptelttojen myyntijohtaja Lassi Lamminpää.

redbull1.jpg

VIP-teltta kiinni luistinradassa

VIP-teltan tarkoitus on saada vieras tuntemaan olonsa erityisen mukavaksi. VIP-teltassa nautitaan hyvästä tarjoilusta ja parhaasta seurasta hienoissa puitteissa. Viihtyisyys syntyy paitsi puitteista, myös sijainnista. Tänä vuonna sen suhteen tehtiin aivan uudenlainen ratkaisu. Nimittäin koko kolmensadan neliön VIP-teltta laskettiin parhaaseen katselupaikkaan aivan luistinradan tuntumaan. Teltan omalta 150 neliön terassilta kisoja pääsi seuraamaan ihan kosketusetäisyydestä luistelijoista. Huikeaa!

Sisätiloissa taas oli varma kattaus baaritiskiä, sohvaryhmiä, pystypöytiä.... Eri tiloihin oli sijoiteltu suuria näyttöjä, joista urheilijoiden suorituksia myös pystyi seuraamaan.

 

Laskijoiden lähtöteltta pitää kilpailijat lämpiminä

Mutta minkälainen on laskijoiden lähtöteltta, mikä sen virka on?

- Laskijoiden lähtöteltan tarkoitus on pitää kisavuoroa odottavat luistelijat lämpiminä. Teltassa on lämmityksen lisäksi penkit luistelijoille ja lattiassa on samalainen matto kuin VIP-teltassakin, Lassi Lamminpää kertoo.

redbull5.jpg

Mitä sanoo itse Red Bull?

Luistelijoiden alamäkiluistelun MM-kisat mahdollisti nyt jo neljättä kertaa perättäin energiajuoma Red Bull. Jyväskylässä kilpailu järjestettiin toista kertaa, aikaisemmin kisapaikka on ollut Espoon Serena. Muut osakilpailupaikat ovat Ranskan Marseille, Yhdysvaltojen Saint Paul ja Kanadan Ottawa.
 
- Tämä on meille suurin vuoden yksittäisin tapahtuma. Olemme erittäin tyytyväisiä ja ylpeitä siitä, että olemme tuoneet MM-sarjan osakilpailun Jyväskylään. Tapahtuma kerää kansainvälisiä vieraita ja myös paikalliset ottaneet tapahtuman hyvin omakseen, kertoo Red Bullin Country Sport Manager Miro Rousku.
 
- Stoptelttojen kanssa ollaan tehty monta vuotta yhteistyötä. Hommat on aina hoidettu ammattimaisesti ja hyvässä yhteistyössä. Myös kaikki muutokset ovat onnistuneet erittäin pienilläkin varoitusajoilla.

redbull2.jpg 

Heräsikö kysyttävää?

Asiakaspalvelumme palvelee
arkisin klo 8 - 17. Ota yhteyttä!

Stopteltat Oy
020 747 9454
myynti@stopteltat.fi

 

« Takaisin