Koko Suomi Leipoo — Stopteltassa!

Koko Suomi leipoo on hyväntuulinen ja raikas leivontaohjelma, jossa 12 intohimoista amatöörileipuria kilpailee erilaisten leivontatehtävien parissa. Ohjelma kuvattiin kesällä Stoptelttojen teltassa.

”Meidän telttamme oli mielestäni jopa paremman näköinen kuin englantilainen esikuvansa,” tuottaja Tomi Suomela MTV MEDIAsta naurahtaa.

 

Tekniset haasteet hallintaan

Erikoista tuotannossa oli se, että ohjelma kuvattiin englantilaisen esikuvansa The Great British Bake Off –ohjelmaformaatin mukaisesti kokonaan ulkona. Tuotannossa teltta aiheutti aluksi paljon kysymyksiä, kuten miten sähköt, viemäröinti ja vedet saadaan toimimaan tai miten ääni liikkuu teltassa. Tekniset haasteet ratkaistiin lopulta helposti.
 
”Ensimmäisen kuvausviikon aikana sattunut helleaalto aiheutti pieniä haasteita ohjelman teossa ennen kaikkea leipureille, mutta kaikesta selvittiin. Positiivinen ja värikäs ohjelma sai lisäpontta ulkokuvauksista ja siitä, että teltta on osittain läpinäkyvä,” Tomi Suomela kertoo.

Mahdolliset sadekuurot ja niiden vaikutus ääneen arveluttivat aavistuksen tuotantoa etukäteen. Toisen kuvausviikon aikana alkanut sade ei lopulta ollut sekään ongelma. Sateen ropina sai visuaalisen vahvistuksen kuvasta ja toi vielä oman positiivisen latauksen ohjelman tekoon ja tunnelmaan.
 
Koko Suomi leipoo (Stopteltassa) tiistaisin MTV3-kanavalla klo 20.05.

 

Kysy telttaratkaisuja omiin tapahtumiisi Stopteltoilta:

020-747 9454
myynti@stopteltat.fi