UB Horse Show

UB Horse Show tarjosi ratsastuksen juhlaa, kun maailman parhaat esteratsastajat ja –hevoset kilpailivat kovatasoisissa UB Grand Prix - ja maailmancup -näytöksissä.

 

 

 

Kattava ohjelmatarjonta

UB Horse Show tarjosi ratsastuksen juhlaa, kun maailman parhaat esteratsastajat ja –hevoset kilpailivat kovatasoisissa UB Grand Prix - ja maailmancup -näytöksissä. Perjantai- ja lauantai-iltoja vietettiin hevosten lisäksi huikean viihteen parissa, kun Jukka Poika, Noora Karma ja Jari Sillanpää valtasivat lavan. Molemmat illat huipentuivat yleisön After Ride Partyyn Jäähallilla.

Stopteltat rakensi Horse Expo 2014 –tapahtuman puitteet Helsingin Jäähallin yhteyteen erilliseen tapahtumapaviljonkiin.  Expo Paviljongissa oli osastotiloja kaikkiaan noin 700 neliömetriä ja se on Suomen suurin hevosalan myyntitapahtuma. "Yleisö oli erittäin tyytyväinen, että Expo oli jälleen yhdessä tilassa! Shoppailun lisäksi ihmiset nauttivat päästessään tapaamaan tuttuja, sillä osa näkee toisiaan vain kerran vuodessa juuri UB Horse Show´ssa", Kati Hurme-Leikkonen kertoo.

Olympiastadionille rakennettava tilava talliteltta oli kooltaan noin 1000 neliötä. Kati Hurme-Leikkonen iloitsee paikasta, sillä kilpahevosia on ollut viimeksi Olympiastadionilla vuoden 1952 olympialaisissa.

 

 

Stopteltat Oy
020 747 9454
myynti@stopteltat.fi