Urheilugaala 2018!

18.1.2018

Unelmat mahdollistavat menestyksemme

Olemme tänäkin vuonna yhteistyökumppanina rakentamassa Urheilugaalaa.

Urheilugaalassa palataan Urheiluvuoteen 2017 ja samaan tilaan kerääntyy juhlimaan ja palkitsemaan viime vuoden merkittävimpiä urheiluhetkiä niin urheilijat, valmentajat, perheet kuin fanitkin. Urheilugaalan tarkoitus on nostaa urheilun ja liikunnan arvostusta yhteiskunnassa. Sykähdyttävimpien urheiluhetkien palkitsemisen ohella Urheilugaala nostaa esiin urheilusuorituksiin liittyvät tekijät ja arvot joita koko urheilukansa yhdessä edustaa.

Unelmat ohjaavat kohti tavoitteita. Siinä missä urheilija unelmoi menestyksestä ja mitaleista, on jollekin unelmat arkipäiväisempiä. Tärkeintä on kuitenkin unelmoida jostain, se ohjaa ja motivoi yksilöä tai yhteisöä kohti haluttua määränpäätä. Urheilijalta se vaatii hikipisaroiden valuttamista ja fyysistä harjoittelua, määrätietoisesti kohti unelmia ja tavoitteita. Kun nämä unelmat saavutetaan, tuntuu niiden eteen tehdyn työn vaatima panostus kaiken nähdyn vaivan arvoiselta. Samalla tavoin Stopeltat kohtaa päivittäin haasteita matkalla unelmiansa kohti; olla mukana rakentamassa ja mahdollistamassa suomalaista urheilumenestystä.


 

Joskus unelmat yhdistyvät, kuten hiihdon MM-kisoissa Lahdessa 2017, kun kannattajista täyteen ahdettu Lahden stadion ja Iivo Niskanen unelmoivat samasta asiasta; kultamitalin arvoisesta suorituksesta. Unelma toteutui, kun kirkkain mitali ripustettiin Niskasen kaulalle.

Juuri tällaisissa, urheilukansan yhteen tuovissa tapahtumissa Stopteltat on ollut mukana jo 15 vuoden ajan. Rakentamalla parhaat mahdolliset puitteet, niin urheilijoille kuin kisakansallekin, pystymme tarjoamaan ympäristön jossa urheilun ilo ja yhteenkuuluvuuden tunne yhdistyvät, matkalla kohti urheilu-unelmia. Kokonainen Susijengin kannattajajoukkio on kannustanut omiaan rakentamassamme Fan Zonessa, rallikansa on nauttinut virvokkeensa pystyttämissämme teltoissa ja maamme parhaat urheilijat ovat palkittu kalustamassamme urheilugaalassa.

 


 

Haluamme olla mukana mahdollistamassa unohtumattomia
urheilutapahtumia nyt ja tulevaisuudessa.

Takaisin uutisiin

« Takaisin